BEMUTATKOZÁS

A Forrás Sport Park megvalósítása helybéli sportszakemberek ( Harangvölgyi András, Kelemen Zoltás, Gálfi Tamás) kezdeményezése, és együttműködése által kezdődött. Az ötletet felkarolta dr. Bóka István polgármester úr,és Balatonfüred önkormányzata, és így sikerült egy 100% támogatottságú Eu-s turisztikai téma park pályázatot elnyernie a városnak. A Park különlegességét az adja, hogy „négy évszakos”, vagyis egész évben nyújt több sportágban aktív szabadidő sportolásra lehetőséget, gyönyörű természeti környezetben. Fő cél, hogy a szülök a gyerekekkel együtt sportolhassanak, és közös családi program legyen itt eltölteni a szabadidőt.

A műanyag síoktató tanpálya, a gyerek ügyességi bringapálya, a párhuzamosan kialakított rekortán futópálya, valamint a Forrás tó körüli görkorcsolyapálya mellett még két új teniszpálya is épült. A komplexumot egy kiszolgáló épület, klubház, egy gyerek játszótér, és egy szabadtéri kondipark teszi teljessé. Ez az Európában is egyedülálló, egész évben üzemelő multifunkcionális létesítmény egyaránt kiszolgálja az aktív turizmus kedvelőit, valamint a város, és a régió sportszerető családjainak igényeit.

A Forrás Sport Park bringa pályája, futóköre nyitvatartási időben ingyenes látogatható, a műanyag sítanpályát oktatóval tanfolyamok által lehet igénybe venni. A tenisz pálya a korábbiakhoz hasonlóan pályabérleti díj ellenében használható. A létesítményt kíváló, rutinos sportszakemberek fogják irányítani, akik „gondos gazdái” lesznek a parknak, és mindent megtesznek, hogy a látogatók, sportolók, családok kellemesen, jó hangulatban töltsék itt szabadidejüket.

Várunk mindenkit szeretettel!