A PARKRÓL

Az országban először került megvalósításra Balatonfüreden egy olyan négy évszakos szabadidősport park, melynek célja, hogy  állandó sportolási lehetőséget, kulturált aktív kikapcsolódást, és közösség teremtő programokat nyújtson  a  város lakósságának, családoknak, fiataloknak, baráti társaságoknak, valamint a sportolást kedvelő turisták számára.

A sportparkban 4 sportág számára épültek pályák: mountainbike, futás, görkorcsolya, sízés.

Továbbá kialakítottunk egy szabadtéri kondi bázist, és egy színvonalas játszóteret.

A műanyag sípálya mellett egy műanyag hófánk csúszda (tubbing) is rendelkezésre áll.

A sportparkba ingyenes a belépés , és ingyenes a bringapálya, a futókör,és a görkori pálya használata is. A műanyag sípályát tanfolyamon való részvétellel lehet használni, gyerekeknek, és kezdő felnőtteknek

A sportközpont kiszolgáló épületében kapott helyet a regisztrációs iroda, a sportszerkölcsönző, wc, mosdó, öltöző helyiség, és egy büfé. Kialakításra került egy 100 m2-es fedett terasz, mely egyrészt közösségi tér, másrészt a téli időszakban melegedő, fűtött öltöző, és kisebb rendezvények, baráti összejövetelek megtartására is alkalmas. A sportközponthoz megfelelő méretű parkoló került kialakításra. Az objektum teljes egészében be van kerítve, így biztonságot nyújt a kisgyermekes családoknak. A park kutyabarát hely, természetesen a megfelelő közösségi szabályok betartásával. A sportolás mellett szeretnénk, ha a sportpark közösség építő szerepet is betöltene. Ezért céges programoknak, baráti összejöveteleknek, tanfolyamoknak, a kikapcsolódást, lelki, szellemi feltöltődést is szolgáló rekreációs, kulturális rendezvényeknek is szeretnénk helyt adni. Célunk, hogy a park használói magukénak érezzék a sportközpontot, és kreatív ötleteikkel, pozitív kezdeményezéseikkel aktívan vegyenek részt a minél színvonalasabb, színesebb programok megvalósításában. Olyan közösség alakuljon ki, ahol mindenki jól érzi magát,és szívesen tölti el szabadidejét.  
Szeretettel várunk mindenkit, akinek tetszik elképzelésünk!

A Forrás Szabadidő Park vezetősége:

Harangvölgyi András és Kelemen Zoltán