MŰANYAG SÍ TANPÁLYA

A Balatonfüredi Síiskola célja, hogy olyan rendszeres sportolási lehetőséget nyújtson gyermek és felnőtt tanítványai számára, ahol kellemes környezetben, szórakoztató formában ismerkedhetnek meg a téli sportágak alapjaival.

 

A felvonóval és világítással felszerelt korszerű műanyag pálya időjárástól függetlenül kiváló lehetőséget biztosít a kezdő és haladó tanítványok számára egyaránt.


Szakképzett oktatóink 55 perces órák keretében a helyes sí- és snowboard technika mellett a biztonságos lesiklás és liftezés szabályait is megtanítják. 

Kezdő, középhaladó és haladó, egyéni és csoportos óráink lényege, hogy mindenkinek a megfelelő szinten, az egyéni igények figyelembevételével fejlesszük tudását, melynek birtokában a későbbiekben tanítványaink igazi örömüket lelik a havas lejtők meghódításában.

 

Nálunk a sportolás mindig vidám közösségi esemény is egyben.

Csapatunk négy évszakon át várja tanulóit változatos programokkal.

 

Tanítványainkat és családjaikat külföldre szervezett családi sítáborokba is várjuk, amelyet Síiskolánk és utazási irodánk, a TandT Sport Travel Kft. közösen szervez. Ide kezdő és haladó tanítványokat egyaránt várunk, ahol a már jól megismert és megszokott oktatókkal folytathatják tovább a tanulást a havas lejtőkön.


További információ: www.tandtsporttravel.hu

 

A pálya anyaga az olasz Neveplast gyár terméke, amely jelenleg a legmodernebb műanyag borítás, csúszási adottságai a legjobban közelítik a havas lejtőkét.

A felvonó az osztrák Sunkid cég gyártmánya, köteles kivitelben, amellyel nagy biztonság mellett sajátítható el húzóliftek használata.

 

A Síiskola magas színvonalú felszereléséről a TandT Sport Kft., cégcsoportunk tagja gondoskodik.
További információ: www.tandtsport.hu 


Cím:

Forrás Sportpark
8230 Balatonfüred hrsz. 072

Nyitva tartás:
H-SZ-P: 14:00-18:00
SZO-V: 9:00-14:00

Telefon:
+36 70 798 9939

E-mail:
info@balatonfuredisiiskola.hu